Program:
Luni-Duminică: 10:00-23:00
Telefon: +40 758 221 222
Locatia: Aleea Sporturilor, Buzau 120100 Romania
Website: https://restaurant-zigo.ro/order/
Despre:
Înființată în 1999, ”Moara Drăgăicilor” și-a câștigat, în cei 30 de ani de activitate, reputația de a fi primul și cel mai bun restaurant cu specific tradițional românesc din județul Buzău, dar și unul dintre cele mai renumite și apreciate restaurante de acest tip, din România.
La ”Moara Drăgăicilor”, clienții pot savura atât preparate tradiționale românești, realizate după rețete autentice, străvechi, din zona Munteniei sau a Moldovei, cât și rețete unice de fine dining, ce poartă semnătura lui Chef Ionuț Arsene, bucătar de talie internațională. Cu 20 de ani de experiență și un portofoliu impresionant de clienți în marile orașe europene, Chef Ionuț Arsene se poate mândri cu titlul de Maestru în Arta Culinară, fiind singurul bucătar acreditat de Asociația Națională a Bucătarilor și Cofetarilor din Turism, din ultimii 35 de ani. Sub coordonarea sa, o echipă de peste 20 de specialiști își desfășoară activitatea, zilnic, în bucătăria restaurantului, asigurându-se că preparatele puse la dispoziția clienților săi respectă cele mai exigente standarde de calitate.
Pentru ca iubitorii de experiențe culinare să nu fie dezamăgiți niciodată, indiferent că optează pentru un meniu tradițional sau unul de fine dining, Chef Ionuț Arsene utilizează echipamente gastronomice profesionale, de ultimă generație.
Din respect pentru tradiția românească, modul de preparare al rețetelor străvechi este replicat cu fidelitate, acesta fiind secretul pentru care preparatele tradiționale românești din meniu au savoarea ”de altădată”.
RESPECT PENTRU TRADIȚIE
Procesul de slow-cooking, ingredientele proaspete și foarte riguros selecționate, varietatea rețetelor și pasiunea bucătarilor au făcut ca, timp de trei decenii, meniul restaurantului să devină principalul argument în ceea ce privește loialitatea și respectul clienților.