Privat
2 ore în urmă
2 Vizualizări

Ivan Pescar – Fish Bar

Restaurante

Program:

Luni-Duminică: 12:00 – 22:00

Telefon: +40 240 515 861

Locatia: Faleza Tulcea On the Danube Promenade, Tulcea 820244 Romania

Website: https://www.ivanpescar.ro/

Despre:

Proaspăt, local și de sezon

Bucătărie din Delta Dunării. NO fusion. Preparate culinare din pește din Delta Dunării și Marea Neagră, gătite domol de bucătărese lipovence.

Ivan Pescar este o mică pasăre de un albastru aproape electric, un fel de colibri de Deltă, mare amatoare de pește, cunoscută internațional sub numele de Kingfisher. I-am împrumutat numele pentru că Ivan Pescar nu este doar un restaurant exclusiv de pește, ci este o declarație de dragoste pentru Delta Dunării.

Este un proiect născut din prietenie și pasiunea comună pentru gusturile și miresmele deltaice, gastronomie locală și patrimoniul imaterial al Deltei.

Ivan Pescar oferă o experiență sinceră, bazată pe calitatea și prospețimea peștelui. Bucatele noastre sunt gătite respectând rețetele locului și perioadele de prohibiție, din pește proaspăt, local și de sezon, din capturi responsabile, pentru că ne protejăm viitoarele surse de pește.

Cu experiența lor de trăitori la Dunăre cu ștate vechi, inițiatorii proiectului s-au situat clar contra curentului care vinde povestea că secretul borșului pescăresc ar fi „apa din Dunăre”. Secretul stă în prospețimea peștelui („aproape viu” cum spunea Radu Anton Roman) și în mixul măiastru de specii de pește. Bucătăria pescarului este simplă și la îndemână. Cuptorul, tabla, ceaunul și prăjitul în ulei sunt instrumente simple și divine, cu condiția să nu le complici.

Asta am încercat și noi să facem la București și la Tulcea.

Scrie o recenzie

Trebuie să Conectare sau Înregistrează-te pentru a posta o recenzie
Restaurante
Membru din: 4 zile
Utilizatorul este offline
Vezi toate ofertele
Adaugă la favorite
Adaugă la comparare
Raportează abuzul
Urmărește-ne pe Social Media

Link-uri utile

© 2024 - 150.ro - România in buzunarul tău. Toate derpturile rezervate.