Privat
4 ore în urmă
3 Vizualizări

Innocent & Delicious

Restaurante

Program:

Luni-Joi: 12:00-23:00
Vineri-Sămbătă: 12:00-02:00
Duminică: 12:00-00:00

Telefon: +40 726 423 423

Locatia: Calea Victoriei 202 Casa cu Cariatide, Bucharest 010098 Romania

Website: https://iad.ro/?utm_source=tripadvisor&utm_medium=web&utm_campaign=site

Despre:

Amplasată în inima monumentului istoric – Casa Cariatidelor – o bijuterie arhitecturală din București, cu o istorie ce se întinde din anul 1850, Innocent & Delicious, își răspândește farmecul păstrându-și în același timp legătura cu trecutul său glorios. Aici veți descoperi o atmosferă vibrantă și primitoare, în care fiecare detaliu este o invitație la a explora un univers în care aromele se împletesc dând naștere unei experiențe de neuitat. Pășiți într-o lume în care istoria se îmbină cu bucătăria, pentru a vă oferi un rafinament desăvârșit și o călătorie epică în gusturi și savoare.

Conceptul nostru culinar este simplu: GUST 100%. Lasă-te sedus de selecția noastră savuroasă, care îți va stârni pofta de a explora – burgeri irezistibili, pizza Napoletana autentică, preparate vegane delicioase, fripturi suculente și tapas tentante. La fiecare mușcătură, vei călători într-o lume a senzațiilor de neuitat. Bucură-te de fiecare moment la Innocent & Delicious, unde gustul devine o experiență pură și fermecătoare!

De la cocktailurile irezistibil de tentante până la mocktail-urile fără alcool delicios de rafinate, mixologii noștri experimentați au perfecționat fiecare rețetă pentru a oferi o experiență remarcabilă în materie de băuturi. Te invităm să pătrunzi într-o lume complet nouă, unde aromele se împletesc într-o simfonie armonioasă de gusturi și texturi. Lasă-te purtat de bucuria descoperirii unor băuturi care te vor cuceri cu fiecare înghițitură.

Scrie o recenzie

Trebuie să Conectare sau Înregistrează-te pentru a posta o recenzie
Restaurante
Membru din: 5 zile
Utilizatorul este offline
Vezi toate ofertele
Adaugă la favorite
Adaugă la comparare
Raportează abuzul
Urmărește-ne pe Social Media

Link-uri utile

© 2024 - 150.ro - România in buzunarul tău. Toate derpturile rezervate.