Privat
4 ore în urmă
4 Vizualizări

Haplea Dale Gurii – Weiss

Restaurante

Program:

Luni-Duminică: 11:30-21:00

Telefon: +40 748 175 960

Locatia: Str. Michael Weiss, 23, Brasov 500031 Romania

Website: https://haplea.ro/

Despre:

Bun venit la Haplea, un restaurant autentic din Brașov care îți aduce gustul tradițional al bucătăriei românești într-o atmosferă primitoare. Cu două locații pentru a te servi mai bine, suntem o afacere de familie care pune în prim-plan atenția la detalii în preparate și la calitatea materiei prime. Fiecare mâncare pe care o pregătim este gătită cu dragoste și mândrie, aducând la viață aromele autentice și gustul inconfundabil al României.

La Haplea, angajații noștri pasionați depun eforturi deosebite pentru a asigura că fiecare client are o experiență culinară memorabilă. Fie că ești într-o cină în familie sau într-o întâlnire specială, ne străduim să aducem zâmbete pe buzele clienților noștri, în special pe cele ale familiilor care ne trec pragul. Suntem mândri să oferim o gamă diversă de preparate românești gustoase, realizate cu rețete autentice și ingredientele cele mai proaspete.

Indiferent dacă alegi să încerci celebrele sarmale cu mămăligă, ciorba de burtă sau delicioasele plăcinte tradiționale, garantăm că vei descoperi gustul autentic din bucătăria bunicii.

Scrie o recenzie

Trebuie să Conectare sau Înregistrează-te pentru a posta o recenzie
Restaurante
Membru din: 4 zile
Utilizatorul este offline
Vezi toate ofertele
Adaugă la favorite
Adaugă la comparare
Raportează abuzul
Urmărește-ne pe Social Media

Link-uri utile

© 2024 - 150.ro - România in buzunarul tău. Toate derpturile rezervate.