Privat
4 ore în urmă
3 Vizualizări

La Calul Alb

Restaurante

Program:

Luni-Vineri: 09:00 – 23:30

Sâmbătă-Duminică: 10:00 – 23:30

Telefon:   +40 356 178 713

Locatia: Eugeniu de Savoya, no. 14, Timisoara 300085 Romania

Website: https://lacalulalb.ro/the-white-horse-restaurant/

Despre:

Situat în centrul istoric al Timișoarei, restaurantul nostru este locul unde ingredientele locale proaspete, creativitatea echipei noastre și arhitectura farfuriei se află într-o simbioză perfectă. Echipa de la Restaurantul La Calul Alb se identifică prin profesionalism, dedicare și pasiune pentru gastronomie și ingrediente de calitate.

Rezultatul muncii noastre este o bucătărie care îmbină savoarea preparatelor din diverse zone ale Banatului cu accente de bucătărie contemporană, susținând un stil de viață sănătos. Abordarea noastră culinară este modernă, liberă, creativă, folosind ingrediente de înaltă calitate atent selectate de la furnizorii noștri.

Nu suntem siguri dacă numele locației, La Calul Alb, provine de la calul pe care prințul Eugeniu de Savoya a descălecat în Timișoara, dar suntem siguri că marele general obișnuia să-și potcovească caii și să le facă hamurile aici. Începând cu anul 1746, pe măsură ce timpul a trecut, această clădire mică și frumoasă a fost, pe rând, reședință pentru cele mai importante personalități ale vremii, magazin de băcănie, atelier de harnașamente, birou de avocatură, croitorie și magazin de broderii, singurul lucru neschimbat fiind numele său, LA CALUL ALB!

Scrie o recenzie

Trebuie să Conectare sau Înregistrează-te pentru a posta o recenzie
Restaurante
Membru din: 4 zile
Utilizatorul este offline
Vezi toate ofertele
Adaugă la favorite
Adaugă la comparare
Raportează abuzul
Urmărește-ne pe Social Media

Link-uri utile

© 2024 - 150.ro - România in buzunarul tău. Toate derpturile rezervate.