Privat
2 zile în urmă
3 Vizualizări

Casa Domneasca

Restaurante

Program:

Luni: 13:00-23:00
Marți-Vineri: 08:00-23:00
Sămbătă: 08:00-00:00
Duminică: 09:00-23:00

Telefon:  +40 745 282 621

Locatia: Bulevard Alexandru Ioan Cuza Nr. 87, Braila 810003 Romania

Website: https://www.facebook.com/casadomneasca.eu/?locale=ro_RO

Despre:

Admirând arhitectura impresionantă a Brăilei călătorim ușor în timp, când domnițele se plimbau la braț cu domnii epocii pe străzi în căutare de un locșor unde își puteau declara sentimentele în liniște unul celuilalt în timp ce-și serveau cafeaua.

Brăila, unul dintre puținele orașe din lume ale cărei străzi pornesc în evantai de la Dunăre către Dunăre, este împânzit de case cu asemenea povești de dragoste presărate cu tabieturi și mondenități, mirosind a parfumul fin al epocii lui nenea Iancu.

Am conservat cu grijă aceste amintiri în această oază de liniște și izvor de bunăvoie și de destindere, un loc unde vă veți putea încărca bateriile cu tot ceea ce înseamnă energie pozitivă. L-am numit simplu: Casa Domnească.

Aici am îmbinat tradiția mâncărurilor românești cu noi elemente culinare într-un ambient select și deosebit. Focul arde în cuptor, vinul curge, iar noi începem a pregăti masa pentru noile povești.

Bucură-te de o experiență gastronomică extraordinară, dar și de o atmosferă plină de căldură la noi în restaurant, care te va face să te simți cu adevărat, exact ca acasă.

Poți petrece în incinta locației noastre cele mai speciale evenimente din viața ta: nunți, botezuri, aniversări și multe altele!

Să scriem împreună o nouă filă de poveste!

Scrie o recenzie

Trebuie să Conectare sau Înregistrează-te pentru a posta o recenzie
Restaurante
Membru din: 6 zile
Utilizatorul este offline
Vezi toate ofertele
Adaugă la favorite
Adaugă la comparare
Raportează abuzul
Urmărește-ne pe Social Media

Link-uri utile

© 2024 - 150.ro - România in buzunarul tău. Toate derpturile rezervate.