Privat
8 ore în urmă
3 Vizualizări

Hanul Drumetilor

Restaurante

Program:

Luni-Duminică: 12:00 – 24:00

Telefon: +40 360 101 118

Locatia: Strada Doja Gheorghe Nr. 108 Gh Doja Nr 108, Zalau 450151 Romania

Website: https://www.hanuldrumetului.ro/

Despre:

In anul 1967, pe Aleea Compozitorilor, din cartierul Drumul Taberelor, isi deschidea usile pentru prima data Restaurant Drumetul. Cochet si modern pentru vremurile respective, avea sa devina punct de atractie si interes asemenea restaurantelor deja celebre ale Bucurestiului din Epoca de Aur.

Restaurant Drumetul, acesta fiind numele initial al localului, isi incepe activitatea avand ca scop deservirea locuitorilor din cartierul Drumul Taberelor, dar si pentru promovarea preparatelor culinare traditionale catre turisii acelor vremuri.

In data de 7 Mai 2004, Restaurant Drumetul isi schimba denumirea in Hanul Drumetului, in prima faza fiind complet renovat si deschis doar salonul mic.

Ca si in trecutul glorios, localul incepe sa promoveze preparatele culinare traditionale. Vestea redeschiderii a avut un impact puternic, astfel in scurta perioada de timp incep lucrarile de renovare ale salonului mare, urmand ca mai apoi terasa restaurantului sa fie renovata.

Ca si in vremurile trecute am reusit sa redam stralucirea localului prin calitatea deosebita a preparatelor culinare, prin calitatea serviciilor noastre, dar si prin pasiunea depusa de personalul nostru.

Cu siguranta nu suntem cei mai buni, dar cu siguranta suntem probabil cel mai sonor restaurant din Romania.

Scrie o recenzie

Trebuie să Conectare sau Înregistrează-te pentru a posta o recenzie
Restaurante
Membru din: 3 zile
Utilizatorul este offline
Vezi toate anunțurile
Adaugă la favorite
Adaugă la comparare
Raportează abuzul
Follow our social media

Categories

© 2024 - 150.ro - România in buzunarul tău. Toate derpturile rezervate.