Privat
20 de ore în urmă
4 Vizualizări

Trattoria by Garden Pub

Restaurante

Program:

Luni-Duminică:10:00-22:00

Telefon:  +40 786 029 273

Locatia: Strada Grivitei 7, Pitesti 110010 Romania

Website: https://www.trattoriabygardenpub.ro/en/

Despre:

Restaurantul Trattoria By Garden Pub a fost inaugurat in anul 2015, fiind un restaurant cu specific italian ce ofera o experienta italiana autentica: o atmosfera romantica si o mancare delicioasa.

Situata in centrul municipiului Pitesti, cladirea in care suntem localizati dateaza din secolul al XIX-lea si a fost construita de mesteri autentici italieni. Stilul architectural este unul neoromanesc, distinctiv prin compozitia fatadelor si a ornamentelor care interpreteaza motive de arta populara romaneasca.

La interior, dispunem de 3 saloane principale si un separeu, create pentru a reda o atmosfera intima si stimulanta, intr-un mediu confortabil in care va puteti bucura si savura produsele

noastre italiene traditonale. Terasa restaurantului este generoasa si este deschisa doar in anotimpul cald. Scopul nostru este sa oferim clientilor servicii prietenoase, atente si profesionale intr-un mediu relaxant. Filozofia noastra este bazata pe oferirea unor preparate proaspete, de inalta calitate, pregatite de bucatarii nostri dupa cele mai bune retete si respectand cele mai exigente standarde.

Preparatele sunt pregatite “la minut”, nu folosim produse semipreparate, de aceea va rugam sa ne acordati putin timp, astfel incat echipa noastra de bucatari sa va poata pregati cu grija festinul culinar.

Bucurati-va de un pranz de afaceri sau de o cina intima cu un meniu italian modern, ce imbina traditiile italiene cu tehnica moderna de gatit pentru a va oferi o experienta culinara memorabila.

Scrie o recenzie

Trebuie să Conectare sau Înregistrează-te pentru a posta o recenzie
Restaurante
Membru din: 4 zile
Utilizatorul este offline
Vezi toate anunțurile
Adaugă la favorite
Adaugă la comparare
Raportează abuzul
Follow our social media

Categories

© 2024 - 150.ro - România in buzunarul tău. Toate derpturile rezervate.