Privat
9 ore în urmă
3 Vizualizări

The Bistro

Restaurante

Program:

Luni-Duminică: 09:30 – 23:45

Telefon: 0786171745

Locatia: Bulevardul Alexandru Ioan Cuza Nr 1a, Slatina Romania

Website: https://thebistro.ro/

Despre:

Specificul restaurantului nostru, meniul nefiind limitat la acesta, il constituie preparatele din vita rasa Black Angus. Carnea de vita black angus este bogata in proteine, aminoacizi, minerale, omega 3, vitaminele B12, B6, zinc si fier, carne rosie cu cel mai scazut nivel de colesterol.

Bovinele Black Angus provin din ferma proprie, situata in Arcesti/Plesoiu Jud. Olt, iar animalele sunt crescute cu hrana naturala de pe pajisti certificate ecologic si cu furaje obtinute in mod natural, in timpul iernii, departe de orice sursa de poluare. Calitatea principala a acestei rase este depunerea de grasime intramusculara, care i ofera o savoare si o suculenta aparte. Carnea de vita Black Angus comercializata in restaurantul nostru poate proveni si din ferme asociate in Asociatia ABERDEEN Angus Sibiu. Toate animalele sunt certificate 100% ca facand parte din rasa Black Angus. Rasa este una din cele mai populare rase din Irlanda zilelor noastre, desi este originara din Scotia. Bovinele sunt acornate, de culoare neagra sau rosiatica, singura diferenta dintre acestea fiind de pigment.

Femelele cantaresc in medie in jur de 550 kg, iar masculii aprox 850 kg, mare parte a greutatii fiind data de masa musculara dezvoltata. Carnea provenita de la bovinele Angus este considerata de multi bucatari si impatimiti ai carnii de vita ca fiind net superioara calitativ altor rase. Rasa Aberdeen Angus prospera si in Romania datorita pasunilor natural nutritive si climatului care nu depaseste minimele sau maximele de temperatura la care bovinele se pot adapta cu usurinta. Desi sunt o rasa semisalbatica, lipsa interactiunii cu oamenii nu le face mai agresive, ci mai degraba le determina sa se ascunda si sa caute adapost. Taurii insa, din cauza comportamentului lor impulsiv, pot reprezenta un pericol pentru oameni.

Scrie o recenzie

Trebuie să Conectare sau Înregistrează-te pentru a posta o recenzie
Restaurante
Membru din: 3 zile
Utilizatorul este offline
Vezi toate anunțurile
Adaugă la favorite
Adaugă la comparare
Raportează abuzul
Follow our social media

Categories

© 2024 - 150.ro - România in buzunarul tău. Toate derpturile rezervate.