Privat
3 zile în urmă
4 Vizualizări

Tiki Bistro

Restaurante

Program:

Duminică-Miercuri: 09:00 – 01:00

Joi-Sâmbătă: 09:00 – 02:00

Telefon:  +40 747 247 876

Locatia: Piata Unirii 6, Iasi 700055 Romania

Website: https://delivery.tikibistro.ro/

Despre:

De la începuturile noastre modeste din 2005, cu puțin spațiu în eleganta localitate Yorkville din Iasi, ​​dezvoltarea TikiBistro a fost însuflețită cu energia de a găti și a servi mâncăruri delicioase, exotice, selectate cu grijă din întreaga lume. Spre deosebire de alte bistrouri, TikiBistro a fost creat cu așteptarea explicită de a apărea ca altceva. Ne dăm seama că numeroase persoane adoră mâncarea exotică, totuși un număr mare dintre aceștia urăsc sau nu sunt conștienți de mixurile neobisnuite care fac ca gustul alimentelor indiene să fie atât de grozav. Meniul nostru evidențiază lucruri care utilizează sunetul și aromele parfumate, cu toate acestea uită de umplutura de ghee, unt, ulei și cremă copleșitoare.

Am așezat în talerele imaginației lucrurile care ne plac cel mai tare:să mâncăm biiine de tot, să medităm într-o oază exotică și mereu plină de prieteni, să putem lucra, dacă avem laptopul cu noi, dar și să rămânem să petrecem, dacă distracția se prelungește până noaptea târziu.

Ne dăm seama că numeroase persoane adoră mâncarea exotică, totuși un număr mare dintre aceștia urăsc sau nu sunt conștienți de mixurile neobisnuite care fac ca gustul alimentelor indiene să fie atât de grozav. Meniul nostru evidențiază lucruri care utilizează sunetul și aromele parfumate, cu toate acestea uită de umplutura de ghee, unt, ulei și cremă copleșitoare.

Scrie o recenzie

Trebuie să Conectare sau Înregistrează-te pentru a posta o recenzie
Restaurante
Membru din: 3 zile
Utilizatorul este offline
Vezi toate anunțurile
Adaugă la favorite
Adaugă la comparare
Raportează abuzul
Follow our social media

Categories

© 2024 - 150.ro - România in buzunarul tău. Toate derpturile rezervate.