Privat
o săptămână în urmă
3 Vizualizări

Lotus Massage Therapy

Pișcine & SPA

„It’s not just a treat, it’s a treatment.”

Despre Noi

Lotus Massage Therapy a fost creat pentru a oferi oamenilor o evadare din stresul zilnic și din problemele cotidiene, într-un cadru relaxant și confortabil. Înțelegem că fiecare persoană are nevoi unice, așa că ne angajăm să oferim tratamente personalizate, adaptate fiecărei simptomatologii și nevoilor individuale.

Serviciile Noastre

Masajul de Relaxare
Un remediu natural pentru durerile musculare și oboseala cronică, menținut prin tehnici de relaxare profundă care contribuie la refacerea organismului și îmbunătățirea stării generale de bine.

Drenajul Limfatic
Utilizând presoterapia, acest tratament ajută la îmbunătățirea funcției sistemului venos și limfatic, fiind ideal pentru tratarea insuficienței și îmbunătățirea circulației.

Masajul de Cuplu
Împărtășiți plăcerea unui masaj de relaxare alături de persoana dragă într-un cadru intim și reconfortant, ideal pentru întărirea legăturilor și relaxare.

Masajul Terapeutic
Vizând eliminarea și decongestionarea punctelor de declanșare a durerii, acest masaj ajută la relaxarea mușchilor, rezolvarea problemelor circulatorii și corectarea posturii.

Compex SP 8.0 EMS
Un lider în electrostimulare, acest dispozitiv optimizează forța și anduranța, accelerează recuperarea, previne accidentările și ajută la tratarea durerilor.

Contact

Adresă:
Str. Lalelelor, nr. 16, Giroc 307220

Telefon:
0725 153 772
0743 028 959

Website:
www.lotusmassagetherapy.ro

Scrie o recenzie

Trebuie să Conectare sau Înregistrează-te pentru a posta o recenzie
Piscine&Spa
Membru din: 2 săptămâni
Utilizatorul este offline
Vezi toate anunțurile
Adaugă la favorite
Adaugă la comparare
Raportează abuzul
Follow our social media

Categories

© 2024 - 150.ro - România in buzunarul tău. Toate derpturile rezervate.