Privat
o săptămână în urmă
4 Vizualizări

EliSara

Pișcine & SPA

Centrul holistic de SPA și terapie, dedicat relaxării, regenerării și sănătății tale.

Suntem o echipă complexă, de terapeuți atestați și experimentați în domenii pe cât de tradiționale, pe atât de novatoare. Împreună, avem această misiune: să-ți deschidem porțile Paradisului pe Pământ. Un paradis de relaxare, regenerare, pace și fericire. Un loc în care vii să fii alintat și să simți că lumea poate fi într-adevăr un loc luminos. O oază de bine, în care trupul își regăsește armonia și suplețea, mintea se destinde în liniște și pace, iar sufletul se bucură de o stare profundă de bine și de mulțumire.

Toate acestea pot părea a fi tare departe de stresul vieții în metropolă, dar ne găsești chiar aici, în centrul Bucureștiului (aproape de Parcul Cișmigiu). Pentru că meriți relaxare și răsfăț, fără nici un efort în plus spre a le atinge!

La noi te poți bucura de o gamă variată de terapii 100% naturale, non-invazive, destinate rearmonizării vieții urbane – diferite tipuri de masaj, terapii cu uleiuri volatile pure, terapie cu energie tahionică și altele. Vino și descoperă cum îți poți regăsi echilibrul, sănătatea și fericirea, fără a renunța la dinamismul vieții moderne!

Adresa: Str. Luigi Cazzavillan nr. 9A, Sector 1, București.

Tel: 0746 675 717

Email: contact@elisara.ro

Scrie o recenzie

Trebuie să Conectare sau Înregistrează-te pentru a posta o recenzie
Piscine&Spa
Membru din: 2 săptămâni
Utilizatorul este offline
Vezi toate anunțurile
Adaugă la favorite
Adaugă la comparare
Raportează abuzul
Follow our social media

Categories

© 2024 - 150.ro - România in buzunarul tău. Toate derpturile rezervate.