Privat
o săptămână în urmă
3 Vizualizări

Domeniul Cris – Relaxare și Sănătate

Pișcine & SPA

Str. Dorna Arini, Vatra Dornei, România

Tel: (+4) 0742 49 56 36 / (+4) 0740 25 96 87
Email: office@domeniulcris.ro

Descoperiți Salina Autentică

Domeniul Cris vă oferă o salină autentică, dotată cu blocuri mari de sare și sare de Himalaya, recunoscută pentru multiplele sale beneficii asupra sănătății. Spațiul nostru este amenajat conform celor mai înalte standarde și este destinat atât adulților, cât și copiilor, pentru care am pregătit un spațiu de joacă special.

Beneficiile Salinoterapiei

Salinoterapia sau Haloterapia este o terapie naturală care presupune expunerea la aerosoli salini. Studiile științifice au demonstrat că aceasta ajută la purificarea căilor respiratorii, stimulează eliminarea secrețiilor bronhiale, reduce iritațiile și inflamațiile și calmează tusea. Compoziția sării include 37 de elemente chimice și minerale esențiale, cum ar fi iodul, magneziul, calciul, fierul, potasiul și seleniul, care contribuie la îmbunătățirea sănătății generale.

Relaxare în Sauna și Piscine

  • Saună uscată: Bucurați-vă de relaxare în sauna noastră finlandeză, dotată cu un geam generos care oferă o priveliște superbă.
  • Piscine interioare: Disponibile pe tot parcursul anului, piscinele noastre încălzite sunt ideale atât pentru relaxare, cât și pentru sport. Avem piscine dedicate adulților și copiilor, toate dotate cu sisteme moderne de filtrare și tratarea apei prin electroliză salină, pentru a preveni iritațiile.
  • Piscina exterioară: În timpul verii, relaxați-vă la piscina exterioară amplasată la 805 metri altitudine. Amenajată cu șezlonguri, prosoape de plajă, umbrele și bar, piscina este locul perfect pentru a admira peisajul montan.

Terapie prin Sauna

Sauna contribuie la stimularea circulației sanguine, prevenirea răcelilor și gripelor, și îmbunătățirea elasticității pielii. Este important să faceți un duș cald înainte de a intra în saună și să începeți cu sesiuni scurte dacă sunteți începători. Evitați sauna dacă aveți probleme cardiace sau hipertensiune arterială.

Contactați-ne pentru detalii și rezervări!

Scrie o recenzie

Trebuie să Conectare sau Înregistrează-te pentru a posta o recenzie
Piscine&Spa
Membru din: 2 săptămâni
Utilizatorul este offline
Vezi toate ofertele
Adaugă la favorite
Adaugă la comparare
Raportează abuzul
Urmărește-ne pe Social Media

Link-uri utile

© 2024 - 150.ro - România in buzunarul tău. Toate derpturile rezervate.