Privat
2 săptămâni în urmă
5 Vizualizări

Sensory (Camere Senzoriale)

Locuri de joacă

Sensory este locul perfect pentru relaxare, joacă, pentru conectare cu sufletul și cu sinele interior – și nu doar pentru copii, ci și pentru adulți. Este un loc în care se spun povești, în care se creează legături și se organizează activități de grup pentru copii și adulți. Există mai multe camere senzoriale la Sensory, și anume:

Camera Softplay, cu un design modern, adecvat în ceea ce privește stimulii, care pun accent pe regăsire, pe terapie senzorială;

Univers, un spațiu deosebit de atent creat, cu lumini colorate în diverse forme, în care se pune accent pe explorare, pe simțuri, pe perceperea lumii prin arome și mirosuri, dar fără a compromite joaca;

Natură și Apă, care capătă noi forme și dimensiuni – copiii pot sări în piscina cu bile, pot să numere bulele de săpun și nu în ultimul rând, pot face mișcare cu Senzoo.

La Sensory se organizează și sesiuni de logopedie, cu dispozitivul logopedic One Voice, care poate îmbunătăți abilitățile de comunicare și vocalizare ale copiilor. O sesiune durează 60 de minute și, bineînțeles, se află sub îndrumarea unui logoped certificat.

Sensory mizează și pe terapia de explorare în familie – Terapia Snoezelen – o formă de stimulare multisenzorială, care este controlată de către client și care se bazează pe reconectarea sinelui prin intermediul celor 5 simțuri! Sesiunile de explorare sunt destinate familiilor cu copii care caută experiențe autentice, unice și diferite de conectare. Un loc cu adevărat special!

Telefon:

(0720) 909 969

Locatia:

Strada Morilor 11, Iași

Website: 

https://www.facebook.com/sensoryiasi

https://www.instagram.com/sensory.iasi/

Program:

Luni:

Închis

Marți:

10:00 – 20:00

Miercuri:

10:00 – 20:00

Joi:

10:00 – 20:00

Vineri:

10:00 – 20:00

Sâmbătă:

10:00 – 20:00

Duminică:

10:00 – 20:00

Scrie o recenzie

Trebuie să Conectare sau Înregistrează-te pentru a posta o recenzie
Locuri de Joaca 150.ro
Membru din: 2 săptămâni
Utilizatorul este offline
Vezi toate ofertele
Adaugă la favorite
Adaugă la comparare
Raportează abuzul
Urmărește-ne pe Social Media

Link-uri utile

© 2024 - 150.ro - România in buzunarul tău. Toate derpturile rezervate.