Privat
2 săptămâni în urmă
5 Vizualizări

Green Land

Locuri de joacă

Green Land este un loc de joacă unde cu toții sunt bineveniți, unde se pot organiza petreceri aniversare și tematice, și unde periodic se țin seri de socializare – pentru copii și pentru părinții cu copii. Un loc modern, cu o estetică impecabilă, în care primează incluziunea, respectul și, nu îl ultimul rând, în care voioșia și zâmbetele sunt la ordinea zilei.

De asemenea, aici se organizează periodic și ateliere diverse, cum ar fi dans, teatru, muzică și arts & crafts, ateliere practice, abilități manuale și îndemânare, activități sportive și multe altele. Așadar, activitățile de care un copil aflat în plin proces de creștere și dezvoltare are nevoie pentru a-și fundamenta și dezvolta abilitățile fizice și cognitive.

La Green Land sunt bineveniți toți copiii iubitori de aventură și mereu în mișcare, care își doresc să creeze noi legături de prietenie și să aibă parte de un proces continuu, sinergic, de educație combinată armonios cu joaca. Pentru că, în timpul copilăriei timpurii, prichindeii sunt mereu în căutare de noutăți și au nevoie constant de stimuli pentru a se dezvolta optim.

Încetul cu încetul, la Green Land vor descoperi poate chiar noi pasiuni, noi abilități, pe care ulterior le pot fructifica în hobby-uri dintre cele mai frumoase. Un loc al bunăstării și respectului, unde fiecare copil este tratat pe picior de egalitate și în conformitate cu nevoile sale!

Telefon:

(0756) 924 520

Locatia:

Strada Ignat 4, Iași

Website: 

https://www.facebook.com/people/Green-Land-loc-de-joaca/100083267444060/

Program:

Luni:

09:00 – 17:00

Marți:

09:00 – 17:00

Miercuri:

09:00 – 17:00

Joi:

09:00 – 17:00

Închis

Vineri:

09:00 – 17:00

Sâmbătă:

Închis

Duminică:

Închis

Scrie o recenzie

Trebuie să Conectare sau Înregistrează-te pentru a posta o recenzie
Locuri de Joaca 150.ro
Membru din: 2 săptămâni
Utilizatorul este offline
Vezi toate ofertele
Adaugă la favorite
Adaugă la comparare
Raportează abuzul
Urmărește-ne pe Social Media

Link-uri utile

© 2024 - 150.ro - România in buzunarul tău. Toate derpturile rezervate.