Privat
2 săptămâni în urmă
6 Vizualizări

Alandala

Locuri de joacă

Alandala este un loc de joacă deosebit de frumos, un log magic în care copiii se vor împrieteni cu un copac prietenos, vor fi aventurieri pe o corabie misterioasă, se vor da în leagănul care îi va purta spre stele și multe, multe altele! Într-un decor modern, colorat, prietenos și sigur, copiii vor descoperi o gamă variată de facilități & alternative de joacă, alături de alți prichindei!

Aici, de asemenea, se pot ține și petreceri aniversare & tematice – așadar, dacă sunteți în căutarea unui loc pentru a serba ziua de naștere a micuțului, sau pentru a ține o petrecere onomastică, la Alandala găsiți tot ce vă trebuie!

De asemenea, tot aici se organizează, periodic, cursuri și ateliere, sub îndrumarea echipei care iubește copiii și știe cum să le stimuleze curiozitatea. Alandala activează și sub forma de program Afterschool, dar și sub formă de program de vacanță, mizând pe abordarea adecvată a dezvoltării cognitive & emoționale a copiilor.

Pe scurt, la Alandala Iași veți găsi nu doar un mediu frumos colorat, pe placul copiilor, ci și un mediu în care joaca și educația fac casă bună și nu se exclud, ci se completează reciproc, aducând doar beneficii copiilor, de la mic la mare!

Telefon:

(0739) 075 699

Locatia:

Bloc 919, Strada Petre Ţuţea 35, Iași

Website: 

https://www.facebook.com/Alandala.Iasi

https://www.instagram.com/alandalaspatiudejoaca/

Program:

Luni:

07:30 – 17:30

Marți:

07:30 – 17:30

Miercuri:

07:30 – 17:30

Joi:

07:30 – 18:30

Închis

Vineri:

07:30 – 17:30

Sâmbătă:

Închis

Duminică:

Închis

Scrie o recenzie

Trebuie să Conectare sau Înregistrează-te pentru a posta o recenzie
Locuri de Joaca 150.ro
Membru din: 2 săptămâni
Utilizatorul este offline
Vezi toate ofertele
Adaugă la favorite
Adaugă la comparare
Raportează abuzul
Urmărește-ne pe Social Media

Link-uri utile

© 2024 - 150.ro - România in buzunarul tău. Toate derpturile rezervate.